Bemutatkozás

Üdvözöljük a NeTcar autósiskola weboldalán!

A 2014-es évben megalakult autósiskolánk új színt kíván vinni a jogosítványt megszerezni vágyó fiatalok lehetőségeiben. Autósiskolánk nem egy megszokott autósiskola! A XXI. század vívmányait és technikai fejlődését kihasználva, elsők közt vezettük be az e-learning féle oktatást. Mi nem a lépést szeretnénk tartani a többi autósiskolával. A NeTcar diktálni szeretné a tempót. Ennek az új lehetőségnek köszönhetően, megkönnyítve a jogsi megszerzését hazánk fiatalembereinek.

Manapság, ebben a rohanó világban, amikor szinte semmire sincs ideje az embernek, mi megoldást kínálunk. Rugalmasság, precizitás, tapasztalat. Úgy gondolom, ezzel a három szóval lehetne leginkább jellemezni szombathelyi, győri, veszprémi és még számos dunántúli városban található autósiskolánkat és az itt dolgozó oktatókat. Rugalmasság: büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon az egyik legrugalmasabb autósiskolának számítunk. Az e-learning bevezetése, az oktatók odaadása a tanulóik iránt kétséget kizáróan egyedülálló hazánkban. Precizitás: a NeTcar-ban nem csak a tananyagot adják le neked, hanem oda is figyelnek Rád! Autósiskolánknak ugyanúgy fontos minden egyes tanítványa. Közös célunk, hogy maximális tudással érhesd el jogosítványod megszerzését. Tapasztalat: Oktatóink a legkiválóbb munkát végzi területükön. Nem kell félned, mindenben a rendelkezésedre állnak és hasznos tanácsokkal egyengetik a jogsi megszerzéséhez vezető rögös utadat. Mindent összefoglalva neked elég annyit tudnod, hogy egy kiváló csapat lesz segítségedre akár a „B” kategóriás akár más típusú jogosítványod megszerzésében.

Ha kevés időd van, vagy esetleg bizonytalan vagy a jogsi megszerzését illetően, mi megnyugtatunk, és csak annyit mondunk: autósiskolánkkal sikerülni fog!

Ügyfélfogadással és gyakorlati oktatással várunk Szombathelyen, Győrben, Veszprémben és további Észak-dunántúli városokban. Bővebb információt találsz weboldalunkon, illetve esetleges kérdéseidre a tanfolyammal kapcsolatban telefonon is érdeklődhetsz.

NeTcar – Az autósiskola! Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!
Picárd Nándor
gépjármű oktató
> Picárd Nándor - Magyar